Telkkareita, telkkareita

Mihin minä joudun noitten telkkareitten kanssa? Niitä on jo 59 kpl. Kyllä, kuulit aivan oikein. Ai, alkaisin myymään niitä? Hmm, aika hyvä ehdotus. Ne on maksanut vain 1,- €/ kpl. Tai olisi, jos olisin jaksanut hakea ne, Gigantista tai Verkkokaupasta tai…tai siis jos ne olisivat olleet siellä, mutta kun ne liikkeet, jotka näitä uutisia mukamas sähköpostiin työntävät muutaman tunnin välein, eivät ole tehneet sitä! Mitä ihmettä? Kyllä, ei kuulemma ole sellaisia henkilöitä heillä töissä, kuin esim Aino Heikkinen, Maria Virtanen tai Inari Korhonen..ei löydy, ei. Ne taitaakin olla virtuaalihenkilöitä, vai mitä ne on?

On se omituista että tämmöstä ihmisten huijaamista voi ihan laillisesti tehdä…Suomessa, oikeusvaltiossa. Ei saa niitä huijaripaskiaisia kiinni, ei sitten millään. Näin on kerrottu.Ja ihan turha klikata unsubscribeä, käsi siinä tenniskyynärpään tai hiirirannekkeen ennen saa, ennenkuin ne tuhannet keksityt nimet loppuu. Mutta sairasta on, sanon minä. Ihmisten kiusaamista. ”Samsung TV:si toimitetaan huomenna iltapäivällä/ keskipäivällä/ aamulla/ yöllä/ milloin vaan, jos olet valmis vastaanottamaan sen” -hölynpölyn sposti ei enää häiritse, kun kekkasin miten ne lentää roskiin hienosti ja automaattisesti, hehheh…siinähän laittavat postia, nuijat.

Ja sitäpaitsi, ne olis olleet niitä pieniä 55″-töllöjä, kuka niin pienestä mitään näkee katsoa…heh..

Sakke

Hurja studiowelho :)

Related Posts

Passintarkastajan käytös kummastuttaa

Blogikirjoitukseni aluksi voisin  kirjoittaa tälläisen mieltä kohottavan kirjoituksen, kun tullaan ulkomaan reissulta väsyneenä rakkaaseen kotimaahan… Seurueemme (4 aikuista, 3 lasta) tuli lennolla AY832 6.3.17 n. klo 16 Lontoosta. Matka kesti 11,5h  Miamista, pari tuntia Lontoon terminaalissa ja 3h lento Suomeen. Nuorimmainen 6v poikamme oksensi koneessa ja muutenkin olimme kaikki hyvin väsyneitä, mutta vielä automaattipassintarkastukseen ja […]

Read More

Aloitustarina

Oli vuosi 1900 ja jotain, kun synnyin tähän pohjolaan…kylmään ja lumiseen maahan kitara ja mikrofoni kädessä… En tiennyt kummalla aloitan, joten päätin perustaa studion. Studion avajaiset oli 15.9.2006.  

Read More

2 Comments

  • Timo on 18.3.2017

    Nii’in, nämä veikkoset pitäisi ottaa kiinni ja viedä saunan taakse ja löylyttää kunnolla 😐 siis saunan takana !

  • sakke on 18.5.2017

    Niin, paitti saunan sisällä sais paremmat löylyt. Kysyis, että missä haluat kovimmat löylyt, no käy istumaan tuohon kiukaalle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *